Afdrukken
Categorie: Uncategorised
Hits: 15383

Wij zijn een recreatieve badmintonvereniging uit Amersfoort. Dit betekent dat wij geen verplichtingen stellen aan onze leden. Uitzondering hierop is uiteraard onze betalingsverplichting, maar deze valt heel erg mee, dus daar hoef je het niet voor te laten.

Uitleg over onze vereniging en over de speelavonden kun je vinden onder de column “spelen bij VOG”. Uiteraard is er tijdens en zeker na het spelen tijd en gelegenheid voor een drankje en een “goed” gesprek. Heb je interesse om eens een kijkje bij ons te nemen, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (Klik op de rode tekst hiervoor, dan kun je een mailtje sturen), Onze secretaris neemt dan contact met je op. Of kijk eens in het artikel aanmelden (menu->lidmaatschap->aanmelden).

Als vereniging houden wij twee maal per jaar een onderling toernooi. Hier ontmoeten de spelers van de dinsdag-, en woensdagavond elkaar en dit zijn altijd zeer succesvolle en gezellige toernooien. Ook dit gebeurt op zeer vrijwillige basis.

Verder zou ik zeggen: kom eens een keer kijken op de dinsdag-, of woensdagavond.  Je zult dan opgevangen worden door één van de zaalleiders / sters en wegwijs worden gemaakt met het spel en met onze spelregels. Wel graag in overleg met Bert.

Bedankt voor je tijd en misschien tot ziens.