top of page

Vrijwilligers

Een club zonder vrijwilligers zou eenvoudigweg niet kunnen functioneren.

Vrijwilligers zijn het kloppende hart van elke club. Zonder hun toewijding, enthousiasme en inzet zou er geen sprake zijn van een levendige, actieve gemeenschap. Zij zijn het fundament waarop een club gebouwd is.

Clubs zijn afhankelijk van de tijd, energie en vaardigheden die vrijwilligers vrijwillig inbrengen. Van het organiseren van evenementen tot het onderhouden van faciliteiten - al deze cruciale taken worden door vrijwilligers uitgevoerd.

Zonder deze vrijwillige bijdragen zou onze club geen activiteiten kunnen ontplooien, geen wedstrijden kunnen organiseren en geen services kunnen aanbieden aan haar leden. Het zou simpelweg een lege, levensloze huls zijn.

Onze vrijwilligers geven de club karakter, verbinding en energie. Zij creëren een sfeer van betrokkenheid en saamhorigheid die essentieel is voor het succes en de groei van onze club.

Kortom, een club zonder vrijwilligers zou niets meer zijn dan een gebouw zonder ziel. Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter elke florerende club.

Zaalleiders:
Ben Kwakman, Bert Bos, Hendry Roelvink, Herco Eijkelboom, Johan van Dalen ,Roelof de Bruin & Lili van der Brugghen
Toernooicommissie:
Jos van Westerlaak, Mike Kruijsdijk, Mischa Vonk & Hendry Roelvink
Trainers:
Jos van Westerlaak & Danny van Essen (Ben Kwakman)
Ledenwerving:
Peter Vink  & Peter Doldersum
Kascontrole:
Mirjam Wouters & Marcel Dix
Bestuur:
Freddie Kesteloo, Roelof de Bruin, Jeroen den Blijker, Bert Bos, Erik van Dijk & Herco Eijkelboom
 

bottom of page